Olivers historie

Vi har brugt 3 år på intenst at optræne Oliver og de funktioner han ikke havde. Vi synes, vi er kommet langt, og at vi har gjort en stor forskel. Vores dreng har nu markant mere livskvalitet, en kæmpe livsglæde og -mod. Oliver har lært at krybe, kravle, stå, gå med rollator og meget mere. Men én begivenhed gjorde et vigtig skift i familiens dagligdag.

Jørgens historie

Det er 12 år siden, Jørgen blev født den 10. juni 1999 på Odense Universitetshospital. Han kom til verden ved kejsersnit, efter at jeg havde gået 3 uger over tid og forsøgt sat i gang i over 1½ døgn. Hans hjertelyd var påvirket og han havde det ikke godt da han kom ud.

Fionas historie

D. 6 marts 2007 kl. 14:04 kom den dejligste prinsesse til verden. Fionasofie Maluna Petersen. Hun blev født på Hvidovre hospital og alt gik tilsyneladende som det skulle. Fiona blev født ved normal fødsel med navlestrengen løst om halsen og grønt fostervand.

Annas historie

Anna kom til verden d. 19. april 2006 på Odense Universitetshospital. Anna blev født 7 uger for tidligt og brugte den første måned sammen med mor og far på neoental afdeling i kuvøse. Anna har nu trænet i snart fire år med gode og store fremskridt.

Mettes historie

Mettes fødsel blev sat i gang to uger før tid. En ny scanning viste, at barnet ikke havde taget på siden sidste scanning, og at der ikke var fostervand tilbage. Lægen var ikke i tvivl, barnet skulle ud med det samme. Lægen forsøgt med held at vende barnet, og dagen efter blev fødslen sat i gang. Der skete ingenting de første 6 timer, men så tog jordemoderen vandet, og Mette var ude i løbet af to timer.

Klaras historie

Klaras fødslen var lidt voldsom, da hun blev født ved akut kejsersnit. Jeg havde i en periode op til fødslen haft voldsomme smerter og smerterne blev til sidst så voldsomme, at jeg mistede bevidstheden og blev kørt ned på fødegangen. Man har aldrig kunne forklare, hvorfor smerterne opstod og jeg har aldrig fået opklaret hvorfor hun skulle komme de 5 uger før tiden.

Klaras historie - Fortsættelse anno 2013

Jeg har lige læst hvad jeg skrev for snart tre år siden da jeg sidst fortalte Klaras historie her på siden. Hvor er der dog sket meget siden da. Klara er nu fem år og fire måneder. Det er utroligt som tiden går og i går opdagede vi at Klara har fået sin første rokketand!

Kaspers historie

Kasper blev født i Sejrsskjorte til termin 10 december 2004, efter 33 timers veer. Kasper fik højeste score både første og anden gang og umiddelbart var der intet galt med ham. Dog synes jeg at han smågræd meget og kommenterede også for min mand, at det var mærkeligt at han slet ikke var til at trøste.

Kaspers historie - fortsættelse anno 2013

Vi startede hjemmetræningen ved Family Hope Center maj 2009. Kaspers udvikling har været langsom men fremadgående. Kognitivt er han ca. alderssvarende med en 2½-3 årig. Kasper siger nu 30 enkelte ord og har omkring 21 tegn til tale fagter. Vi anvender ipad som kommunikation og boardmaker.

Maries historie

Marie blev født d.26. Marts 2006 efter en problemfri og nem graviditet. Marie er vores 3.barn.
Selve fødslen forløb fint, dog efter 4 dages veer on and off. Som 3.gangs fødende bekymrede det mig en del at fødslen sådan trak ud, men når jeg ringede til fødselsgangen fik jeg af vide at det var helt normalt at det driller 3. gang.

Maries historie - fortsættelse anno 2013

Siden jeg skrev første del af Maries historie er der sket rigtigt mange ting i forhold til Marie og hendes træning. Vi har fået hendes diagnose og dermed grunden til hendes handicap. Marie har en sjælden genfejl på X-kromosomet der kaldes CDKL5. Da Marie fik sygdommen konstateret var hun kun den 4 i Danmark med den – i dag er der 7 piger.

Side 1 ud af 3

Bliv medlem

family copy 14164737688nk4g 1 origBLIV MEDLEM

250 kr
Aktivt medlemskab for familier med hjerneskadede børn -
giver adgang til Hjernebarnets interne chatforum på Facebook.
100 kr
Passivt støttemedlemskab

Køb medlemskaber her >>