Hjernebarnet takker sine sponsorer

Hovedsponsorer :

MS Insight er en virksomhed med mennesket i fokus, som leverer helhedsorienterede løsninger ud fra netop din problemstilling. MS Insight tilbyder bl.a. træningsvejledning & coaching, sportsterapi & massage, behandlinger med K-laser (infrarødt laserlys), undervisning & foredrag, ledelsesrådgivning samt relations- og netværksaktiviteter. Virksomhedens ejer er Michael Strøm, hvis store passion det er at udvikle dig som menneske.

læs mere her :  msinsight.dk

ABR Denmark (Advanced Bio-mechanical Rehabilitation) tilbyder en effektiv hjemmetræningsmetode til børn og voksne med bl.a. cerebral parese (CP).
ABR er den første og eneste metode, hvor det er lykkes at genoprette fascia (bindevæv) strukturer hos hjerneskadede børn. Genoprettelse af fascia fører til at strukturen i bevægeapparatet genetableres, hvilket fremmer kroppens naturlige udviklings process.

læs mere her : www.abr-denmark.com

Matematik- og fysiklærer Mikkel Borg Bjergsø begyndte så småt at eksperimentere med brygning hjemme i sit køkken på Vesterbro i 2003 og brød et par år efter igennem på den internationale brygscene med øllen Beergeek Breakfast. Derefter gik det stærkt, og i dag bliver hans øl eksporteret til 50 lande verden over og solgt på Mikkeller barer i bl.a. Tokyo, San Francisco, Barcelona, Berlin og Reykjavik.

Læs mere her : mikkeller.dk


 

Barn i Bevægelse arbejder med ergoterapeutisk rådgivning, vejledning og behandling til børn 0 – 18 år med særlige behov. Hjælper med at analysere og beskrive hvilke udfordringer der er i barnets og familiens liv lige nu. Hjælper med at ansøge kommunen om hjælp efter de sociale §§ og anke urimelige afslag. Hjælper familien med at organisere dagligdagen med barnet på en hensigtsmæssig måde herunder bl.a. hjemmetræning.

læs mere her : www.barnibevægelse.dk

Birdhouse er stiftet af Helle Grøndahl i 2003 for at støtte børn med særlige udfordringer og deres familier samt fagpersoner. Birdhouse er specialiseret i kurser, ergoterapi, supervision og coaching samt hjælpemidler.

Helle Grøndahl og de engagerede ergo- og fysioterapeuter, som er tilknyttet Birdhouse, vejleder om OPT terapi og hjælpemidler.

læs mere her : www.birdhouse.dk

Hjernetips.dk er et websted, som hjælper børn med særlige behov ved at informere om begrebet neurologisk udvikling, og hvordan forældre kan stimulere, behandle og undervise deres børn på en kærlig og berigende måde.

Vi er et netværk af forældre og behandlere, der mener, at børn er intelligente små mennesker, hvis potentiale generelt undervurderes. Vi har erfaret, at vi forældre med den rette viden og værktøjer er de bedste til at behandle vores egne børns problemer store som små.

læs mere her : www.hjernetips.dk


BørneSpecialisterne tilbyder specialiseret vejledning og hjemmetræning til børn

Vi vejleder forældre til børn med forskellige udfordringer (Cerebral Parese, kromosomafvigelser, sjældne handicaps mfl.) i træning af fysik og motorik, finmotorik, sansebearbejdning, sansemotorik, spisning og mundmotorik, samt børnenes kommunikative og kognitive udvikling.Vores vision er, at træning skal være sjovt og ikke hårdt! Træningen integreres i barnets hverdag, så det giver mening for børnene og hele familien. Metoden hedder ”Hverdagsrehabilitering – i Børnehøjde” og bygger på den nyeste forskning omkring neuroplasticitet.Vi holder til i Odense og kommer overalt i Danmark

Læs mere her : www.bornespecialisterne.dk

 

Made for Movement arbejder udfra den grundtanke, at aktivitet forbedrer både helbred og trivsel, uanset personens fysiske funktionsniveau. Dette er grunden til, at Made for Movement er dedikeret til at hjælpe alle med at komme i oprejst stilling og få bevægelse. Tidlig intervention, faglig kompetece og individuelle løsninger er med til at give brugerne af vores produkter de bedste muligheder. Det er vores holdning, at alle børn har ret til bevægelse.

 læs mere her : madeformovement.com

 

 

Zibo Athene A/S forhandler og udlejer hjælpemidler til både den offentlige sektor og private.

Vi tilbyder kompetent rådgivning, produkter og service inden for følgende områder:

• Pressure – behandlende og tryksårsforebyggende hjælpemidler

• Sense – sansestimulerende hjælpemidler

• Rent & Service – udlejning, servicering og vask af hjælpemidler

læs mere her: ziboathene.dk

Viking Malt er verdens førende malt-selskab af specielle malte. Vores malt kommer fra rene marker i Nordeuropa og sendes til både store og små bryggerier over hele verden.

læs mere her : www.vikingmalt.com

Sponsorer :

læs mere her : karlstad-kufferten.dk


 

læs mere her : https://www.facebook.com/Losaal-151022835076862/