Skip to main content

Få vores bog om hjemmetræning gratis

I Hjernebarnets bog om hjemmetræning fortæller 28 familier om livet med hjemmetræning, og om hvorfor hjemmetræning har vist sig at være det helt rigtige for deres familie. Familierne fortæller også om deres kampe med kommunerne for retten til at vælge hjemmetræning, om deres bekymringer for barnet med hjerneskade / særlige behov og om de fantastiske resultater, som de har skabt for barnet med hjemmetræningen. I bogen fortæller tre hjælpetrænere også om, hvordan det er at arbejde som hjælpetræner hos en familie, som hjemmetræner et barn med hjerneskade / særlige behov.

Det er Hjernebarnets ønske, at bogen skal være et bidrag til den debat om hjemmetræning, som er nødvendig for fortsat at sikre de bedste forhold for de familier, som vælger at hjemmetræne.

Hjernebarnet er stolt over, at Team tvilling har skrevet forordet til bogen. Team Tvilling og Hjernebarnet deler mange visioner og værdier i arbejdet for at sikre livskvalitet og selvstændighed til mennesker med hjerneskader.

Hjernebarnets bog er primært finansieret af en stor donation fra Lions Danmark, som tildelte Hjernebarnet Lions Prisen 2014 og 200.000 kr. til bogprojektet.

Bogen kan fås gratis - I skal kun betale for forsendelse. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og aftal nærmere.